7.Vestfold

I Vestfold arrangeres følgende turer på Villblomstens dag.

Turer på Villblomstenes dag i Vestfold

• Villblomstenes dag, Larvik, Vestfold
    18.06.2017, Vestfold, Larvik Botaniske Forening

Dato: 18. juni kl. 08:00 Vanskelighetsgrad: #61529;
    Turen passer for alle
    Arrangør : Larvik og Omegns Turistforening i samarbeid med Norsk Botanisk Forening, Larviks avdelingen.
  • Villblomstenes dag, Tønsberg, Vestfold
    18.06.2017, Vestfold, Andre

Fellestur med Tønsberg og omegn Botaniske Selskap og Tønsberg og omegn turistforening.
    Turen starter på p-plassen til Greveskogen idrettspark kl. 10.00 og følger sykkelstien derfra til Berg fengsel, og videre på Kulturstien (hvor det er noen botaniske perler...). Blir det tid og været er bra tar vi en tur nedom Tomsbakken og bortom Gravåsen på tilbaketuren.

Kaffepause underveis.

Turleder er Tore Gjelsås, leder Tønsberg og omegn Botaniske Selskap.
    Ingen påmelding, åpent for alle - velkommen på tur i ditt nærområde!

• Villblomstenes dag, Hof.
    18.06.2017, Vestfold, Andre

Villblomstenes dag arrangeres i Hof som et samarbeid mellom Norsk Botanisk Forening og Fremtiden i våre hender Hof.

Tidspunkt søndag 18. juni, kl. 13.00.
    Frammøte i Ravnåslia, ved lite sanduttak. (Ta av fra veien mellom Hof og Sande og kjør skilta vei (Ravnåsveien) til du kommer til sanduttaket.
    For dem som har fulgt arrangementer i Hof tidligere har det to ganger vært frammøte her.) Herfra følger vi veien opp mot Opsal og vandrer ned til Foksetjern for kaffe og matpause.
    Emne: Planter og tradisjoner og lokalhistorie.
    Varighet: ca. 2 til 3 timer. Relativt rik flora med ovveraskelser.

Trolig lurt med godt fottøy, f.eks. gummistøvler, men det er litt væravhengig.
    Turleder: Roger Halvosen.