Ressurssider for grunnorganisasjonene

Naturvernsaker

Folder. Last ned folder.

På forumet legger vi forløpende høringer som er kommmet inn sentralt. Der det er mulig har vi lagt til lenker med de digitale papirene. Det er mulig å få varsling på epost når høringer blir lagt inn her og om flere kan  følge med på dette er det en stor fordel.

Det er også fint om grunnorganisasjonerene legger inn informasjon om lokale høringer her.

Vi oppfordrer til diskusjon og og informasjonsutveksling om høringene på forumet.

Idebank til verving/stand

• Ververfolder: Last ned vervefolder her
  • Kort: Vi har postkort som kan selges
  • 100 planter jeg har sett. Vi har folderen 100 planter jeg har sett som kan bestilles.
  • Vi har fire flotte plansjer som du kan som dere kan skrive ut på stort format. Se her. Last ned pdf-format (obs store filer)

Hvordan legge inn aktiviteter i aktiviteskalenderen og bruke forumet?

Oppskrift på hvordan legge inn i aktiviteskalenderen.

Se her

Hvordan registrere seg på forumet. Se her: www.botaniskforening.no/registrering/registrering.html

Generell informasjon om forumet. www.botaniskforening.no/Generellinfo/Generellinfo.html

og få epostvarsling om nye innlegg se her (kommer):

Frivillighetsregisteret og grasrotandelen

Hvordan registrere foreningen i frivillighetsregisteret og evt få grasrotandel (tippemidler).

Se her

Las ned foreningens logo

Få foreningens egen nettsside på botaniskforening.no

De grunnorganisasjoner som ønsker det kan få satt opp tilsvarende sider som hovedforeningen. Vi bruker verktøyet joomla og adressen vil bli grunnorganisasjon.botanisforening.no. Dere vil nokså enkelt kunne oppdatere og legge til nyttt stoff selv.